Το cinema είναι πολλά πράγματα και το nicheflicks θεωρεί πως όλα αυτά που αντιπροσωπεύει η μεγάλη οθόνη είναι άξια περιγραφής, ανάλυσης και συζήτησης. Ασχολείται με παρουσιάσεις ταινιών, απόψεις για τον παράλληλο κόσμο του κινηματογράφου, νέα απο τον χώρο της παραγωγής αλλα και θεωρίες ανάγνωσης μιας ταινίας. Ψάχνει για τις πιο παράξενες εκφράσεις της κινούμενης εικόνας και αγαπά τους πειραματισμούς. Οπως έχει δηλώσει και ο David Lynch σε μια απο τις συνεντεύξεις του “Το cinema έχει στ’ αλήθεια δημιουργηθεί για μεγάλη οθόνη και δυνατό ήχο, έτσι ώστε ο θεατής να μπορέσει να βρεθεί σε έναν άλλο κόσμο και να έχει μια διαφορετική εμπειρία”.

Το nicheflicks μιλά για μια κινηματογραφική πραγματικότητα, έτσι όπως ακριβώς την ζουν οι άνθρωποι μέσα σ’ αυτό το “σινεματικό” παράλληλο σύμπαν και παραθέτει συνεντεύξεις δημιουργών και μη για να μπορέσουμε όλοι εμείς να σχολιάσουμε, να συζητήσουμε και να ψάξουμε για τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες.

Η Ειρήνη Ασημένου είναι απόφοιτος του τμήματος επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδηστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις σπουδές κινηματογράφου του University of Wales.

Καλή θέαση